Cosas que has de saber sobre nosaltresBenvinguts a Kizoku, una empresa de videojocs amb seu a España que ha marcat el seu camí en la indústria amb una passió desenfrenada per la creació d'experiències de joc inoblidables. Ens especialitzem en el desenvolupament de videojocs de píxels, fusionant l'estètica retro amb les tecnologies més avançades.

En Kizoku, entenem que els videojocs no són simplement una forma d'entreteniment, sinó portals cap a mons extraordinaris. El nostre equip, apassionat i divers, comparteix un compromís comú: la creació d'experiències que captivin als jugadors i els submergeixin en narratives excepcionals.

La nostra seu, situada a Espanya, serveix com a niu de creativitat on cada píxel cobra vida. Ens enorgulleix no sols representar la rica tradició de la indústria del videojoc a Espanya, sinó també portar les nostres creacions a audiències globals. Kizoku s'erigeix com un far de la innovació en el panorama internacional dels videojocs.

En el cor de la nostra empresa, trobem el nostre local, un espai on les idees es fusionen i els somnis prenen forma. Aquí, cada racó respira l'essència de la creativitat, des de la conceptualització fins a la implementació. Aquest local no sols és la nostra base d'operacions, sinó també un santuari on els talents convergeixen per a donar vida a experiències de joc úniques.

En Kizoku, la perfecció és la nostra brúixola. Cada joc que creem és el resultat d'un compromís indestructible amb la qualitat, l'originalitat i la dedicació a l'artesania del videojoc. Ens esforcem per superar els límits de la imaginació i lliurar productes que no sols entretenen, sinó que també deixen una petjada en la memòria dels jugadors.

Uneix-te a nosaltres en el viatge a través de mons pixelats, on cada aventura és única i cada píxel conta una història. Benvinguts a Kizoku, on la màgia dels videojocs cobra vida en cada detall.

Alexis Iu Xavi Adam

Alexis

Iu

Xavi

Adam